ANTISTRES YOGA RADIONICA

Stres i napetost su uzroci najvećeg broja tegoba i bolesti današnjice. Oko 80% psihofizičkih problema uzrokovani su stresom (visok tlak, poremećaji probave, napetost, bolovi, nesanica, manjak fokusa, nadraženost živčanog sustava „živčanost“, nezadovoljstvo i manjak životne radosti, pad kreativnosti, sposobnosti rješavanja životnih problema itd.). Stres i grč blokiraju osjećaj opuštenosti i unutarnjeg mira, te uživanje u životu. Stres narušava naše odnose, samopouzdanje, zdravlje, uspjeh u poslu i zadovoljstvo životom.

Yoga je u današnje vrijeme jedan od najmoćnijih prirodnih alata za regulaciju stresa. Na ovoj radionici naučite kako yoga djeluje na otpuštanje napetosti iz fizičkog tijela, umirivanje uma i stabilizaciju rada svih organa i organskih sustava. Naučite na koji način su povezani um, tijelo i emocije te kako kroz yogijske asane, vježbe disanja i meditacije svakodnevno otpustiti veliku količinu nakupljanog stresa.

Radionica uključuje: Uvod i objašnjenje nakon čega praktično prolazimo kroz određene tehnike koje ćete moći koristiti u svakodnevici i osjećati se lakše i opuštenije u vlastitom tijelu.

KADA: 22.04.2017.

GDJE: Ajara Healthcare Center

VRIJEME: 10:00h – 13:00h

CIJENA:

VODITELJICA: Iva Solarević Jeličić, prof.

KONTAKT:

NAPOMENE: Ponijeti ugodnu odjeću za vježbanje i bočicu vode. Prijave obavezne!

2017-06-07T19:33:20+00:00

Leave A Comment

AW-818050143/k2TJCKClqX4Q3-iJhgM