Serenity zvučna kupka by Sandra 26.11.2022.

Kada? 26.11.2022, Subota

Vrijeme? 19.30 h

Gdje? Ajara Studio za Jogu i Pilates, Svetice 34, Ulaz sa stražnje strane.

Cijena? 140 kn

Što je zvučna kupka?

Zvučna kupka je oblik meditacije u ležećem položaju, jer se potencijalno tako postiže maksimalna opuštenost. Traje oko sat vremena i svaki učesnik bi trebao odrediti svoju namjeru za kupku, kao što je na primjer iscjeljenje nekog dijela tijela, rješavanje neke životne situacije, otpuštanje neželjenih emocija, opuštanje i sl. Zvuci gonga i zvučnih zdjela dovode osobu u meditativno stanje, osjećaj za vrijeme i prostor, iako je osoba svjesna svega, polako se gube.

Zvukovi gonga i zdjela smiruju živčani sustav i duboko opuštaju, reguliraju rad endokrinih žlijezda, potiču cirkulaciju, reguliraju krvni tlak, reguliraju rad desne i lijeve hemisfere mozga, jačaju imunitet i potiču čišćenje tijela od toksina, kreativnost, intuiciju…

Nakon kupke se preporuča biti nekoliko minuta u tišini, koja je važna kao i samo sviranje, jer se tada integrira sve što se postigne za vrijeme zvučne kupke. Ova vrsta terapije naziva se zvučna kupka ili gong kupka jer predstavlja činjenicu da se ljudsko tijelo kupa u zvuku.

Djelovanje zvuka gonga i zvučnih zdjela;

-smiruje živčani sustav i duboko opušta

-regulira rad endokrinih žlijezda

-potiče cirkulaciju

-regulira krvni tlak

-balansira rad lijeve i desne hemisfere mozga

-jača imunitet i potiče čišćenje tijela od toksina

-potiče kreativnost, intuiciju i životnu radost

-Zvuk Gonga potiče protok prane kroz čakre i meridijane (nadije), i uklanja energetske blokade (podsvjesne programe i traume).

Kroz zvučnu kupku vodi vas Sandra Jurenović,

Certificirani praktičar zvučne masaže.

Svoje prijave šaljite na; ajaracenter@gmail.com.

S veseljem vas očekujemo!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.