Loading...
Elvir Halilagić 2017-03-31T10:06:33+00:00

Elvir Halilagić - Kineziolog

Gibanje je osnovna značajka ljudskog postojanja. Od rane mladosti, sport je kao bezbrižna rekreacija bio u fokusu mojih interesa.
Kao dijete shvatio sam da tjelovježba nije samo bezbrižna rekreacija, već je i osnova zdravog načina razvijanja te sazrijevanja kroz put kojeg nazivamo ŽIVOT. Nakon završene srednje škole u Zagrebu, logičan slijed je bio upisivanje fakulteta. Za mene nije bilo dileme. Kineziološki fakultet je bio ono gdje sam htio upiti sva znanja kako teoretska, tako i praktična. Tijekom studija upoznajem razne grane kineziologije, no fitness postaje moja ljubav.
Nadalje počinjem raditi prvo kao instruktor, a kasnije i kao trener fitnessa u nekoliko zagrebačkih teretana (Adam i Eva, Virtus, XXL, World Class, Aquaeduca).

Po preporuci kolegice, 2010. počinjem raditi kao trener u jednoj neurološkoj ordinaciji u Zagrebu. Tu se upoznajem s kombinacijom neurorehabilitacijskog treninga i kinezioterapije. Takvom vrstom treninga pomažemo osoba s neurološkim problemima, ponajviše djeci s cerebralnim poteškoćama.
Danas, težim povezivanju fitnessa i medicine te prilagođavanju treninga potrebama svake osobe. Medical fitness je osnova zdravog, kontroliranog i učinkovitog načina vježbanja s kojim preventiramo zdravstve probleme.

Zašto biste se zadovoljili jednim načinom vježbanja? U Ajara centru okrećemo se interdisciplinarnom načinu vježbanja, gdje spajamo razne metode u jedan trening koji cjelokupno uravnotežuje i duh i tijelo. Ljudsko je tijelo park u kojem je volja glavni vrtlar. “William Shakespeare”

Više informacija na:

Kontakt

Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi našeg centra ili
naših programa slobodno nas kontaktirajte!

KONTAKT
AW-818050143/k2TJCKClqX4Q3-iJhgM