Dobrodošli na službene stranice
Ajara Yoga Centra

Naša vizija je da posebno osmišljenim programima svakom pojedincu omogućimo ponovo uspostavljanje i održavanje zdravlja, te podizanje kvalitete života na visoku razinu. Iz tog razloga naši programi će Vam omogućiti:

Naša vizija

Naša VIZIJA je da posebno osmišljenim programima svakom pojedincu omogućimo ponovo uspostavljanje i održavanje zdravlja, te podizanje kvalitete života na visoku razinu. Onog trenutka kada preuzmemo odgovornost za svoje zdravlje, preuzimamo odgovornost za svoj život.

Naša definicija zdravlja podrazumijeva stanje u kojem čovjek ima zdravo tijelo, bistar um, radosno srce, kreativan je, osjeća punoću života, zna kako svjesno koristiti životnu energiju i ima svoju osobnu viziju.  To je razina zdravlja u kojoj postajemo kreatori svoga života i svoje realnosti.

Zamislite samo kako bi bilo da se kroz život krećete s potpunom lakoćom, nošeni nekom “neobjašnjivom” silom…

To je ono što Vam želimo prenijeti!

U prirodi ništa nije statično, sve se kreće. Isto je tako i u Svemiru. Sve se mijenja, stvara se, nestaje, nastaje. Transformira se. Tako je i u prirodi čovjeka. POKRET je osnovna stvar postizanja zdravlja i novog načina života.

Naš tim

Darija Barić
Osnivač Ajara Centra / Fitoterapeut / Yoga Instruktor

Iva Gjopar
Yoga instruktor

Elvir Halilagić
Kineziolog / Fitness Instruktor

Marko Stipanović
Magistar kineziologije

Ljiljana Rek
Yoga instruktor