Loading...
Retreat 2017-03-30T21:03:47+00:00

„MULTIDIMENSIONAL BODY“

Odmor za dušu i tijelo / 17.-24.06.2017. / Komiža – otok Vis

Zaronite u multidimenzionalni prostor vlastitog sebstva i čaroliju otoka, sunca i mora!

RELAKSACIJA MEDITACIJA YOGA PLES ISTRAŽIVANJE BIVANJE UŽIVANJE

Čovjek je multi-dimenzionalno biće koje egzistira kroz više aspekata: fizički, emocionalni, mentalni i duhovni aspekt/dimenziju. Svi oni su međusobno povezani i međuzavisni. Naše tijelo je dio te multidimenzionalnosti te ga je nemoguće definirati samo kao materijalno, tj. kao skup kostiju, mišića, organa i sl. Tijelo je manifestacija svega što mislimo, osjećamo, jedemo, dišemo, načina na koji se krećemo…kako živimo.

Kada tijelu pristupamo kao samo fizičkom, ne obuhvaćamo cjelinu i ne možemo ostvariti potpuni balans. Možda ćemo imati lijepo tijelo, ali manjak radosti ili pak probleme s nesanicom, a glavno nastojanje svih nas je da smo u potpunom balansu i osjećamo se dobro. Da bismo to postigli potrebno je tijelu i zdravlju pristupiti holistički, tj. multidimenzionalno.

Kroz ovaj retreat otkrijte na koji način su svi aspekti čovjeka povezani, otkrijte svoje tijelo na novi način i uživajte u iscijeljujućim podražajima kojima će Vas doticati. Omogućite duši i tijelu duboku regeneraciju!

PROGRAM

• Svaki dan uživati ćete u različitim oblicima kretanja i vježbanja (yoga, ples, energetske vježbe, vježbe disanja)
• Duboko se regenerirati kroz tretmane vođene relaksacije
• Istraživati tijelo kroz njegovu multi-dimenzionalnost (fizičku, emocionalnu, mentalnu, duhovnu i energetsku)
• Otkriti moć biljaka u procesu iscjeljenja.
• Imati ćete priliku naučiti pripremati visoko energetsku hranu, hraniti se njome i otkriti kako takva hrana utječe na tijelo, misli, emocije i opće blagostanje. Otkriti ćete obilje okusa, energije, boja i čarolija koje skriva vegetarijanska i sirova hrana (3 radionice „Energy food“).
• Imate priliku istraživati otok Vis, po želji obići čarobno Biševo, sunčati se, odmarati i raditi sve ono što Vam srce želi.

*Program „MULTIDIMENSIONAL BODY“ će se odvijati svaki dan u prijepodnevnim satima između doručka i ručka. Radionice pripreme hrane ćemo rasporediti tijekom tjedna u vrijeme ručka ili večere, ovisno o ritmu grupe). Svaku večer biti će vođena meditacija od 30min. U međuvremenu voditi ćemo vas na čarobna mjesta na otoku Visu. 🙂 Zadržavamo pravo da se termini aktivnosti malo pomiču ako osjetimo da je takva grupna dinamika.

SMJEŠTAJ I HRANA

SMJEŠTAJ:
Biti ćemo smješteni u historijskoj jezgri Komiže na otoku Visu. Dio programa će se odvijati u prirodi, dio u prostoriji za vježbanje, a dio u krasnoj kamenoj kući centru Komiže. Kuća raspolaže sobama, divnom konobom i malenim vrtom, a nalazi se 30-tak metara od mora.

U vezi smještaja nas možete kontaktirati ili jednostavno sami potražiti neki Vama odgovarajući smještaj u Komiži.

HRANA:
Mogućnost pripreme finih vegetarijanskih obroka te različitih energizirajućih i detoksikacijskih smoothija. Obroke možete također sami pripremiti ili uživati u lokalnim specijalitetima komiških konoba.

CIJENA PROGRAMA:
1700 kn za uplate akontacije do 01.05.2017.
2000 kn za uplate akontacije do 18.05.2017.
2200 kn za uplate akontacije do 13.06.2017.

Bespovratna akontacija iznosi 400kn i služi kao rezervacija mjesta za sudjelovanje u programu. Ostatak iznosa treba biti uplaćen najkasnije 5 dana prije početka programa završno sa 13.06.2017.

Napomena: Cijena uključuje program „Multidimensional body“. U cijenu nije uračunat trošak smještaja, hrane (osim one dane kada su radionice pripreme zdrave hrane, 3 dana), putovanja, masaža i sličnih usluga koje organizator sugerira ali ne posreduje.

Voditeljice: Iva Solarević Jeličić i Darija Barić

INFO I REZERVACIJE:
+385(0)91 520 6461
info@solar-spirit.net

AW-818050143/k2TJCKClqX4Q3-iJhgM